Presentació

Pau Casals. Música i compromís repassa la vida i l’obra del mestre i humanista en totes les seves facetes: virtuós del violoncel, magnífic compositor, director d’orquestra i humanista compromès amb la pau i la democràcia.

Aquesta obra, dirigida per Josep Maria Figueres amb el suport de la Fundació Pau Casals. inclou més de 400 imatges i documents, molts d’ells publicats per primera vegada en aquesta edició. Per exemple, els relacionats amb la persecució franquista o l’intent frustrat de tocar El pessebre al Vaticà.

L’autor, gran expert en la figura de Pau Casals, ha fet servir el fons de la Fundació, amb més de 8.000 registres i 40.000 unitats documentals, i més de 50 arxius de tot el món (França, Estats Units, Puerto Rico…) per investigar les relacions que Casals va mantenir en els diversos àmbits de la música, la cultura i la política.

Pau Casals. Música i compromís.

Sol·liciteu més informació

Característiques

  • Format: 28 × 38 cm
  • Pàgines: 352
  • Fotografies: 400
  • Enquadernació: tapa dura folrada de símil de pell i amb estoig també de símil de pell
352
Pàgines
;
ARA: "Una fotografia de Pau Casals inclosa al llibre ‘Pau Casals. Música i compromís’"
28/01/2021
Aldia.cat: "Una biografia de Pau Casals se submergeix en la seva "implicació" amb Catalunya"
28/01/2021
La República: "Una extensa biografia posa al descobert la vigilància policial a Pau Casals i el seu vincle amb Catalunya"
28/01/2021
La Vanguardia: "Una extensa biografia posa al descobert la vigilància policial a Pau Casals i el seu vincle amb Catalunya"
28/01/2021

Amb el suport de

Vols rebre el nostre butlletí?