Llibres d’art d’edició limitada

Enciclopèdia Art és un segell de llibres de bibliòfil d’edició limitada. El seu catàleg està format per grans llibres d’estudi dedicats a artistes catalans i per obres de gran format de temàtiques diverses vinculades a l’art.

Cada llibre d’Enciclopèdia Art és la culminació d’un projecte ambiciós, rigorós i delicat dirigit per un reconegut expert de la temàtica tractada. En el procés d’edició hi intervenen historiadors, escriptors, fotògrafs i dissenyadors que aporten el seu coneixement i expertesa per aconseguir una obra única.

Enciclopèdia Art ha publicat llibres d’artistes com Plensa, Miró, Picasso, Dalí, Tàpies o Brossa; i també obres de referència com Museu Nacional d’Art de Catalunya · De Taüll a Tapies, dirigit pel director del MNAC Pepe Serra; L’art del gravat català, dirigit pel galerista i historiador de l’art Artur Ramon; Pau Casals. Música i compromís, dirigit per l’historiador Josep M. Figueres, o Tàpies. Biografia d’un compromís, dirigit pel president de la Fundació Antoni Tàpies, Xavier Antich.

Enciclopèdia Art lidera la publicació de llibres d’art en català, i les seves obres són reconegudes arreu. Participa a a fires del sector de l’art com Arts Libris (Barcelona) i Arco (Madrid).

Enciclopèdia Art és un segell editorial de Grup Enciclopèdia.

;
Vols rebre el nostre butlletí?