Presentació

L’art del gravat català és una nova aportació d’Enciclopèdia Catalana a la seva col·lecció de llibres sobre art català. Sota la direcció del prestigiós galerista Artur Ramon, alguns dels principals especialistes de cada època repassen la història del gravat a casa nostra, gravat entès en una sentit ampli, des dels primers gravats en fusta del Renaixement fins a les creacions contemporànies lligades a la irrupció de la impressió digital.

El llibre consta de 6 capítols ordenats cronològicament que incorporen, al final de cadascun d’ells, una galeria d’imatges on es reprodueixen, a tota pàgina i en una gran qualitat, els gravats més destacats de cada període. Tanca el llibre un darrer capítol dedicat al col·leccionisme d’estampes (gravats) al nostre país i un glossari de termes.

L’obra es presenta dins un original i innovador estoig faristol que permet llegir, gaudir i lluir aquesta magnífica obra de bibliòfil amb la màxima comoditat i espectacularitat.

Sol·liciteu més informació

Llibre

  • Format: 28,4 × 38,5 cm.
  • Pàgies: 352
  • Il·lustracions: 290
290
Il·lustracions

Estoig

  • Format: 29,5 × 39,5 cm.
  • Fusta natural de pi, polida i encerada, i amb una tapa abatible de cartró folrat de paper.
  • Tancament amb sistema d’imants encastats.
  • L’estoig fa una doble funció de contenidor del llibre i de faristol per a exposar-lo.

Obra emmarcada

L’obra es presenta amb marc de fusta d’auró de 92,5 x 78,5cm emmarcat especial de vitrina, amb obra suspesa sobre paspartú amb PH neutre, metacrilat de 3mm i cartró ploma a la base.

El País: "El gravat català s’empodera"
28/04/2021
Catalunya Ràdio: "L'art del gravat català"
03/04/2021
VilaWeb: "Prodigis de la història de l’art del gravat català explicats per Artur Ramon"
01/01/2021
Núvol: "L'art del gravat català"
17/12/2020
Vols rebre el nostre butlletí?